Restaurant Basalt

Recensies

Wij horen graag uw mening

Heeft u al eens bij ons gegeten en wilt u uw ervaring vertellen? Klik dan snel hieronder op de knop en geef uw mening.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restaurant Basalt
Average rating:  
 29 reviews
 by Paul

Super vriendelijke bediening en een restaurant met een geweldige service!

 by Visser

Zelden, wat schrijf ik? nog nooit zo lekker gegeten als met Valentijn!! Aanrader!

 by Nick
goed eten

het is een een leuk restaurant het eten is op zich goed wij hadden het sliptongen menu de tongetjes waren heerlijk , maar wij vonden de schaaltjes met friet en appelmoes en salade voor twee personen toch wel erg klein dit hoeft op zich geen probleem te zijn , ware het niet dat als je hiervan iets bij besteld dit ook gelijk op je rekening ziet en dat is toch wel erg zuinig voor een menu van 23.00 euro ,want als je alleen bent en een menu besteld krijg je dezelfde schaaltjes , en als je dus met zijn tweeën bent moet je delen van de kleine schaaltjes dus moet je niet veel honger hebben

 by Ludo
Super

Heel lekker. Vriendelijke bediening. Gezellig kader. We komen terug!

 by Hermann
Best ever!

Heb zojuist de beste garnalen baguette uit mijn leven genoten!

 by Alex
Leuk Restaurant.

Komen hier 1 tot 2 keer per jaar. Gezellige lokatie aan de haven van Den Oever. Leuk en knus restaurant. Vlotte bediening met vriendelijk personeel en een hele leuke kaart met heerlijk samengestelde menu’s.
Heb 1 minpuntje vandaag; want als je een ierse biefstuk besteld, de gastvrouw vraagt hoe ik hem gebakken wil hebben, graag medium....
Moet de Chef toch nog een lesje biefstuk bakken krijgen als ik hem nagenoeg rauw op mijn bord krijg,
Had hem natuurlijk terug kunnen sturen naar de keuken, maar als je vrouw een geweldige gebakken tong op haar bord heeft wil je toch samen aan de maaltijd beginnen die voor de rest heerlijk was.

 by Hoogendam
super!

Snelle service, zeer vriendelijke bediening ondanks warmte en vol restaurant, en super lekker eten (zoals gewoonlijk/ we hebben hier vaker gegeten) Het blijft een aanrader!! We hebben vanuit de auto gebeld omdat we moe waren na een verhuizing, en zijn perfect ontvangen.

 by Mireille
heerlijk

Heerlijk gegeten, de service was in een woord prima. Maar vooral vonden wij de gastvrijheid super! Compliment voor het personeel!

 by de Zeeuw
wielrenners

Waarom willen wielrenners altijd DIRECT geholpen worden. Vanmiddag weer een tweetal dat weg is gelopen terwijl de tent behoorlijk vol zat. Wij komen hier vaak vanwege het lekkere eten en de perfecte befiening.

 by Kuyp
Toprestaurant

Heerlijk gegeten, alles vers en de kok weet wat hij doet. Fantastische bediening. Een echte aanrader. Wij gaan er zeker vaker eten. M vr gr Fam Kuyp en Fam Koenes

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»