Restaurant Basalt

Keuken

In de keuken van restaurant Basalt staan Sandor en Moray voor u paraat en bieden ze tal van lekkere gerechten. Ze streven naar de absolute top en bereiden alles zoveel mogelijk huisgemaakt en de versheid van de producten staat voorop. Ook verzorgen zij een buffet of menu’s voor feesten en partijen tot in de puntjes. De liefde voor hun vak, samen met de kwaliteit van de producten ziet u terug op uw bord en dat zult u proeven!

De vis waarmee gewerkt wordt is kakelvers en wordt gefileerd afgeleverd door de Wieringer viskoerier uit Den Oever. De mannen van de Wieringer viskoerier hebben vroeger zelf als vissermannen op de Noord- en Waddenzee gevaren en zijn nu al jaren de vaste visleverancier van Basalt met altijd het oog op kwaliteit en versheid! Een samenwerking waar Sandor trots op is.

Het vlees wordt geleverd door Nice To Meat. Nice To Meat is voortgekomen uit een traditionele kwaliteitsslagerij. In deze ambachtelijke omgeving wordt het professioneel selecteren, bewerken en distribueren van vlees al meer dan 120 jaar beschouwd als een kunst. Onder het motto ” Meat is Art” houden ze consequent vast aan die traditie van vakmanschap.

 


416901_335594203158328_71031754_n
11206481_1144605062232043_1112479465083839689_o